Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinkende Van Dijk kán vertrekken bij Celtic: 'Iedereen heeft zijn prijs'

Laatste update:

De Noord-Ier beseft dat the Bhoys niet meer in de positie zijn om talentvolle spelers jarenlang te behouden. Zeker niet wanneer clubs uit de Premier League met de geldbuidel gaan zwaaien. "Ik verwacht dat er wel wat geïnteresseerde clubs komen voor onze grote spelers", zegt Lennon, zonder daarbij expliciet naar Van Dijk te verwijzen. "Het is onvermijdelijk dat er geboden gaat worden op onze spelers; het gaat erom of wij daar wel of niet op ingaan."

Van Dijk, wiens contract op Celtic Park nog loopt tot medio 2017, zal echter niet goedkoop zijn. "Iedereen heeft zijn prijs en daar houden we altijd rekening mee bij het rondkijken naar eventuele vervangers", aldus Lennon. De Nederlandse stopper werd in februari nog in verband gebracht met Manchester City, Arsenal en Manchester United, maar van concrete interesse lijkt vooralsnog geen sprake.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties