Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uitblinker met kortstondig Ajax-verleden valt in de smaak bij Feyenoord'

Laatste update:

Het is nog niet bekend of Feyenoord op korte termijn daadwerkelijk werk gaat maken van de komst van Bergmann Jóhannesson, die één interland voor IJsland Onder-21 achter zijn naam heeft staan. De jongeling wordt in ieder geval scherp in de gaten gehouden door de Scandinavische scout Bjarne Hansen, die sinds begin dit jaar is verbonden aan de Rotterdamse club. Bergmann Jóhannesson kwam tot dusver tot 4 doelpunten en 9 assists in 25 wedstrijden in de hoofdmacht van IFK Norrköping.

De goede prestaties van de in Engeland geboren Bergmann Jóhannesson zijn ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. De aan Feyenoord gelinkte IJslander liep eerder al stage bij Ajax, zonder dat daar een definitieve samenwerking uit voortvloeide. Bergmann Jóhannesson werkte tevens proefperiodes af bij Everton en Brighton & Hove Albion. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op één miljoen euro. Feyenoord trok afgelopen zomer al Bryan Linssen en Christian Conteh aan voor de aanvalslinie.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
4
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
9
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties