Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinker Mokhtar helpt PEC Zwolle aan eerste zege

Laatste update:

PEC maakte dit seizoen pas drie doelpunten, maar de thuisploeg kreeg vrijdagavond in de eerste helft een aantal flinke mogelijkheden om dat aantal uit te breiden. Danny Holla schoot na een minuut spelen tegen zijn oude ploeg al net naast en Kingsley Ehizibue bezorgde Ernestas Setkus na tien minuten spelen allerlei problemen met een venijnig schot. De Zwollenaren waren in eigen huis duidelijk op zoek naar de drie punten en hielden ADO onder druk.

Anass Achahbar profiteerde na een half uur spelen bijna van een fout van Setkus, die de bal bij de aanvaller in de voeten schoof. De van Feyenoord overgekomen spits liet het buitenkansje echter liggen en knalde het leer op het lichaam van de keeper. Mike Havenaar meldde zich vijf minuten voor rust maar eens voor het vijandelijke doel en zette ADO bijna op voorsprong. Het slotakkoord van het eerste bedrijf was voor Wouter Marinus, die een goede voorzet van Mokhtar in de handen van Setkus kopte.

Hoewel Zwolle in de eerste helft het beste van het spel had, waren het de bezoekers die vlak na rust de leiding namen. Havenaar had oog voor de inlopende Tom Trybull, die de bal met veel precisie langs Mickey van der Hart schoot. PEC toonde echter veerkracht en kwam vier minuten later alweer op gelijke hoogte: Mokhtar kwam vanaf de zijkant naar binnen en knalde de bal prachtig in de verre hoek voor de gelijkmaker.

PEC bleef daarna aandringen en twintig minuten voor tijd was het nogmaals raak: uitblinker Mokhtar ging José San Román voorbij en schoot in de korte hoek knap raak. ADO probeerde daarna nog langszij te komen en Zeljko Petrovic bracht Sheraldo Becker in tegen zijn oude ploeg. Doelpuntenmaker Trybull moest tien minuten voor tijd met zijn tweede gele kaart echter voortijdig gaan douchen, waardoor alle hoop op een gelijkmaker vervloog.

-
Vind jij dat PEC Zwolle de winst verdiende?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na onhandige actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
20
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties