Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinker Toshio Lake heeft als enige geen naam op zijn shirt

Laatste update:

De andere spelers van Fortuna hebben wel een naam op het shirt, maar bij Lake stond alleen zijn rugnummer 39 op de achterkant. "Hij had als enige geen naam op zijn shirt. Ik zag het bij de goal", zegt Perez lachend. In een interview wordt Lake gevraagd naar de reden erachter. "Ik zou eigenlijk eerst in de Onder-21 beginnen, maar ik heb een goede indruk achtergelaten op de trainer en zit daarom bij het eerste. Ik weet niet hoe het werkt hier. Ik ben net nieuw, het is mijn eerste seizoen", zegt hij over het ontbreken van zijn naam.

Lake maakte tien minuten voor tijd de 2-1 voor Fortuna. Hij kwam deze zomer over van Feyenoord, nadat hij elf jaar doorbracht in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. De twintigjarige aanvaller hoorde vrijdag pas dat hij zaterdag in de selectie zou zitten voor de wedstrijd tegen Twente. "Ik heb deze week getraind met het eerste elftal en zag gisteren mijn naam op het bord staan. Eigenlijk was ik gisteren niet nerveus en heb ik gewoon goed geslapen. Maar toen ik op de bank zat, kreeg ik wel een beetje kriebels."

Met zijn transfer naar Fortuna had Lake een duidelijk doel voor ogen. "In de Eredivisie voetballen. Ik wist dat het kon. Ik zou in de Onder-21 beginnen, maar ik ging uit van mijn eigen kwaliteiten. Ik wist dat als ik één kans zou krijgen bij het eerste, ik daar zou blijven. Zo is het ook gegaan." Mario Been geeft in de studio toe dat hij Lake ondanks zijn Feyenoord-verleden niet kende, maar zijn indruk is dat het een 'sterke jongen' is. "Overtuigd zijn van jezelf is een goede zaak. Als je het dan gelijk laat zien… Het feit dat hij gisteren bij de selectie is gehaald en meteen mag invallen, zegt ook iets over hoe de trainer met hem bezig is."

Eredivisie
Fortuna Sittard
2 - 1
FC Twente

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
3
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties