Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinker van AC Milan: 'Ik wil Mario Balotelli graag bedanken'

Laatste update:

"Het is jammer dat we nog een tegentreffer kregen en Carlos Bacca de 5-0 niet maakte, maar als we zo spelen, dan kunnen we iedereen verslaan. Ik ben ervan overtuigd dat we het in de tweede seizoenshelft daarom beter gaan doen, zeker tegen de grotere teams op eigen veld." Milan maakte voor het eerst sinds september 2014 (Parma, 5-4) vier doelpunten in een Serie A-wedstrijd.

Niang was met twee goals en een assist de absolute uitblinker in het San Siro en maakte zijn eerste competitietreffers voor i Rossoneri. "Ik ben erg blij, want ik heb lang naar een avond als deze uitgekeken. Het harde werken heeft zich nu uitbetaald en ik hoop dat we zo kunnen doorgaan. Ik wil Mario Balotelli graag bedanken, want hij heeft mij direct na de wedstrijd een felicitatie gestuurd."

"Ik voel mij hier gelukkig en werk iedere dag hard op de training. Aan het einde voelde ik mij moe worden en toen ik echt niet meer kon, heb ik de trainer om een wissel gevraagd", zei hij na afloop. Mihajlovic werd overigens ook nog gevraagd naar de mogelijke activiteiten van Milan op de naderende transfermarkt. "Axel Witsel? Wie is Witsel, die kale? Ik praat niet over de mercato, daar is de directie voor", aldus Mihajlovic.

-
Zou jij M'Baye Niang in de basis zetten bij AC Milan?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
89
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties