Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uiteindelijk blijft Championship niet podium waarop Ricky liefst voetbalt'

Laatste update:

The Canaries degradeerden uit de Premier League en Van Wolfswinkel kwam niet verder dan één doelpunt. Volgens zaakwaarnemer Louis Laros mag de 25-jarige centrumaanvaller vertrekken en is er tot op heden concrete interesse van twee clubs. "Maar het verschil tussen vraag en aanbod is dusdanig dat ik niet verwacht dat er heel snel een beslissing valt", geeft Laros aan in gesprek met Voetbal International.

Mede gezien het salaris dat de Nederlander bij Norwich verdient, geeft de clubleiding er de voorkeur aan om Van Wolfswinkel te verkopen in plaats van te verhuren. "Ricky behoort tot de best betaalde spelers van de club. Maar als hij zou blijven krijgt hij gewoon de kans zich in de basis te spelen", benadrukt de belangenbehartiger. Toch aast de spits ook zelf op een transfer. "Uiteindelijk blijft de Championship niet het podium waarop hij het liefst voetbalt."

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
40
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties