Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uiteindelijk gaat hij er dit seizoen gewoon 15 à 20 maken, dat is prima'

Laatste update:

De Jong is vooralsnog een nuttige schakel die het team beter voetballen dan de spitsen van vorig seizoen. De aanvaller staat weliswaar op tien doelpunten, maar toch is de buitenwereld van mening dat hij nog niet zijn vorm uit zijn periode in Enschede heeft gehaald. "Dat heeft alles te maken met de periode bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United, waarin hij weinig heeft gespeeld", verzekert Erik ten Hag, de voormalig assistent-trainer van FC Twente.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

Ten Hag, nu trainer van Bayern München II, heeft hoge verwachtingen van De Jong bij PSV. "Het zou me niet verbazen als hij volgend seizoen pas echt doorbreekt bij PSV. Je ziet vaak bij spitsen dat ze pas in hun tweede seizoen hun topniveau halen", citeert De Telegraaf. Arnold Bruggink ziet het evenmin somber in. "Uiteindelijk gaat Luuk er dit seizoen gewoon vijftien à twintig maken en dat is prima", stelt de oud-aanvaller. "Daarnaast werkt Luuk zich altijd drie slagen in de rondte en laat hij anderen beter spelen. Als hij dat minder zou doen, zou hij meer scoren."

Luuk de Jong is goed bezig bij PSV

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
5
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties