Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitfluiten Ziyech 'deels door afkomst': 'Ze vragen altijd hoe ik dat kan zeggen'

Laatste update:

"Weet je wat het gekke is?", zegt Hadouir tegen VICE Sports. "Wat er tussen mij en Castro gebeurde, was niet meer of minder dan wat er een paar weken geleden bij Feyenoord op de training gebeurde. Feyenoord heeft nu dezelfde technisch directeur als ik toen bij Roda JC (Martin van Geel, red.). Ik werd destijds geschorst. De twee spelers die ruzie kregen op de training van Feyenoord zie ik nog gewoon in de basis staan."

Hadouir constateert dat er in Nederland de contrasten groot zijn tussen hoe mensen worden beoordeeld vergeleken met anderen. "Iemands achtergrond speelt daarin vaak een rol. Dat is al eeuwen zo", aldus de spelmaker, die zegt er uiteindelijk sterker en wijzer van te zijn geworden. "Als ik bijvoorbeeld in gezelschap zeg dat het uitfluiten van Hakim Ziyech ook deels komt doordat hij een bepaalde afkomst heeft, vragen Nederlandse jongens me altijd hoe ik dat kan zeggen."

De middenvelder weet dat het einde van zijn carrière nadert. Hij voelt zich steeds ouder worden, gezien de jongelingen met wie hij omgaat. "Ik ben ook blij dat ik de eerste Nintendo heb meegemaakt, of de Atari, de Sega, de minidisk, de walkman, de discman. Zo kan ik uren doorgaan over van alles wat ik heb meegemaakt, wat die gasten nooit mee gaan maken of in hun handen gaan krijgen."

Hadouir, die in september 36 jaar wordt, voelt bijna dagelijks een generatiekloof: "Of als ik nu mijn muziek opzet in de kleedkamer, R. Kelly of Tupac bijvoorbeeld, hoor ik ze roepen: 'Hé dat is oud man!' Dan moet ik lachen en mogen ze hun eigen muziek opzetten. Het is anders, maar leuk dat ik deze nieuwe generatie nog mag meemaken als voetballer."

Verwacht jij dat Anouar Hadouir zijn carrière afsluit bij Excelsior?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties