Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgeblust FC Twente loopt eindstrijd van play-offs mis

Laatste update:

De Tukkers begonnen zeker niet denderend aan de krachtmeting met de Waalwijkers. Het team van coach Steve McClaren loopt de laatste weken op de achterste benen en dat bleek ook maar weer eens in De Grolsch Veste. De eerste kans was voor Robert Braber: de aanvaller schoot met veel effect in de richting van het doel van Sander Boschker (die de nog altijd zieke Nikolay Mihaylov verving), maar de sluitpost pakte in twee instanties knap. Het matige verdedigen van Twente werd dus niet afgestraft en even later lieten de Tukkers zich voor het eerst zien aan de andere kant.

Dwight Tiendalli nam het doel van Jeroen Zoet onder vuur, maar de verdediger schoot rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal. Omdat Denny Landzaat een niet te missen kans toch miste (de middenvelder kopte voor open doel naast) en Luuk de Jong geen strafschop kreeg toen Frank van Mosselveld hem vasthield zochten beide ploegen zonder doelpunten de kleedkamers op. McClaren besloot in te grijpen en liet de gewetste Douglas (die door zijn enkel ging) en Wout Brama achter in de kleedkamer en bracht Wesley Verhoek en Nils Röseler.

Veel leverde dat niet op, want op een kans van Nacer Chadli na was het bijzonder saai in Enschede. De thuisclub zocht wel vaker het doel van Zoet, maar de doelman stond zijn mannetje op drie enorme kansen. Zo redde de huurling van PSV op een kopbal van Chadli en een schot van De Jong, terwijl de spits niet veel later teveel tijd nodig had toen hij werd vrijgespeeld door invaller Quincy Promes.

De circa vijfhonderd meegereisde supporters uit Brabant gingen nog maar eens achter de ploeg staan en dat wierp vruchten af. Trainer Ruud Brood bracht namelijk Furkan Alakmak het veld in en die schoot RKC hoogstpersoonlijk naar de finale van de play-offs. De aanvaller dribbelde richting het doel van Boschker, kapte naar binnen en schoot de bal met een fraaie curve in de verre hoek. De promovendus mag nog hopen op Europees voetbal, terwijl het voor Twente ook nog niet is afgelopen: de ploeg van McClaren mag dankzij het Fair Play-klassement instromen in de eerste voorronde van de Europa League. Degradant Excelsior kan zodoende Europees voetbal vergeten.

-
Is Steve McClaren wel de juiste trainer voor FC Twente?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
3
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
50
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties