Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uitgefloten EK-ganger krijgt 'confidence-boosting call' van Guardiola'

Laatste update:

Hodgson zou dan ook overwegen om Sterling op de bank te zetten tijdens het achtstefinaleduel met IJsland van komende maandagavond. Josep Guardiola, de nieuwe manager van Sterling bij Manchester City, heeft volgens diverse Britse media geprobeerd om het vertrouwen van Sterling weer wat op te krikken met een zogeheten confidence-boosting phone call. De Spanjaard heeft Sterling per telefoon verteld dat hij hard moet blijven werken en dat hij nadrukkelijk voorkomt in zijn plannen in Manchester.

'Hij heeft Raheem verteld dat hij de kop hoog moet houden, dat hij zich geen zorgen moet maken. Hij weet dat hij een erg goede speler is en een major part vormt in zijn plannen bij City", vertelt een ingewijde. Sterling, die tot dusverre twee keer scoorde voor de nationale ploeg, werd vrijdag al publiekelijk gesteund door assistent-bondscoach Ray Lewington. "Het is niet leuk om te zien dat Sterling wordt uitgejouwd. Dat doet pijn. Mensen denken dat zij geen gevoel hebben, omdat ze veel geld verdienen."

"Dat is een misvatting. Het zijn mensen met emoties, zeker wanneer ze jong zijn en hun plekje ergens proberen te vinden. Dan is zoiets niet leuk. Wij geven Raheem de tijd, hij is een geweldige jongen. De complete technische staf houdt van hem omdat hij nooit minder geeft dan honderd procent, dus we hopen dat hij zich snel weer herpakt, want hij is een erg goede speler", sprak Lewington.

Zou jij Raheem Sterling in de basis zetten bij Engeland?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
8
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties