Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgefloten Seedorf komt goed weg met punt, Tévez helpt Juventus

Laatste update:

Lazio - AC Milan 1-1
Milan won in november 2009 voor het laatst bij Lazio (1-2) en Seedorf stond toen in de basis. Omdat hij in die wedstrijd geen rouwband droeg ter nagedachtenis aan een bij supportersrellen omgekomen Lazio-fan, werd hij zondagavond flink op de hak genomen door de Romeinse tifosi. De trainer van Milan werd uitgefloten en racistisch bejegend, maar nam een punt mee en lachte daardoor het laatst. De thuisploeg was immers de betere partij en had in de eerste helft al op 1-0 kunnen komen, ware het niet dat een goal van Diego Novaretti wegens hinderlijk buitenspel van Giuseppe Biava werd afgekeurd. Aan de andere kant was het in minuut 44 wel raak.

Kaká zette de bal voor en via het lichaam van Abdoulaye Konko viel de bal in het doel: 1-0. Lazio had overigens geluk dat Bryan Perea op het veld mocht blijven staan na een doldrieste charge op Adil Rami; de talentvolle spits kreeg slechts geel. I Biancocelesti kwamen na een uur verdiend op gelijke hoogte: Álvaro González kopte een voorzet van Antonio Candreva in het doel. Doordat Giampaolo Pazzini nog een grote kans miste en invaller Mario Balotelli het aluminium raakte, bleef het bij een puntendeling. Daar mocht vooral Milan zich gelukkig mee prijzen, maar Seedorf had eigenlijk een zege nodig om de druk op zijn schouders te doen verminderen.

Catania - Juventus 0-1
De meegereisde fans uit Turijn sprongen na vier minuten juichend op toen Leonardo Bonucci scoorde, maar dat doelpunt werd afgekeurd omdat er geduwd zou zijn. De gemoederen liepen in Stadio Angelo Massimino met regelmaat hoog op en na zeven minuten brak er een opstootje uit nadat Gonzalo Bergessio en Pablo Barrientos elleboogstoten hadden uitgedeeld. De ruziënde coaches Antonio Conte en Rolando Maran werden naar de tribune gestuurd. De partijen waren aan elkaar gewaagd en Pablo Osvaldo en Fabian Rinaudo kregen de beste mogelijkheden in de eerste helft, maar er werd niet gescoord. Na een klein uur werden de netten wel gebold.

Osvaldo kopte de bal terug op de inlopende Tévez en de Argentijn schoot diagonaal raak: 0-1. Carlitos had even later de margeverdubbeling op zijn schoen, maar mikte naast. De Oude Dame trok de summiere voorsprong over de streep en heeft nu zes competitiewedstrijden op rij weten te winnen. De titelhouder, die woensdag tegen Parma speelt, blijft bovendien op koers liggen voor het verbreken van het puntenrecord van Internazionale. Die club pakte in 2006/07, onder leiding van Roberto Mancini, 97 punten en als Juventus de resterende duels wint, kan het op liefst 105 punten uitkomen. Catania, waarbij Bergessio het slotsignaal door een rode kaart overigens niet haalde, blijft de hekkensluiter in Italië.

-
Denk jij dat Clarence Seedorf volgend seizoen nog de trainer van AC Milan is?

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
0
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
1
Giovanni van Bronckhorst in gesprek over terugkeer als hoofdtrainer
2
Heroïsche avond eindigt rampzalig voor Fortuna Düsseldorf na eerdere 0-3 zege
10
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
3
Cristiano Ronaldo heeft aan twee doelpunten genoeg om evenveel records te breken
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties