Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgefloten Özil beslist treffen tussen Duitsland en Turkije

Laatste update:

Van de wedstrijd in Berlijn werd vooraf veel verwacht, maar Duitsland en Turkije konden die hoge verwachtingen niet helemaal waarmaken in de eerste helft. De ploegen oogden gespannen en kregen nauwelijks kansen, maar het gastland was nog het meest gevaarlijk. Een schot van Sami Khedira werd simpel gepakt door Volkan Demirel, die zich ook maximaal moest inspannen bij een poging van de constant uitgefloten Özil. Lukas Podolski knalde een volgende mogelijkheid hoog over.

De Duitsers waren dus meer in de aanval, maar maakten niet de indruk dat zij echt geloofden in de openingstreffer. Het doelpunt van Klose kwam dan ook uit de lucht vallen: Thomas Müller won een kopduel en zag zijn inzet nog tegen de lat geduwd worden voor Demirel, maar vervolgens was Klose er als de kippen bij om de Duitsers op voorsprong te zetten. Turkije was even voor slag en kreeg voor de thee bijna nog een tegentreffer, maar een schot van Klose werd geblokt en Per Mertesacker kopte net over.

De Turken hadden geen enkele kans gehad, of het moet het moment zijn waar Mertesacker de bal op tijd wegschoot, voor de instormende Tuncay Sanli. Hiddink zal zich dan ook zorgen hebben gemaakt in de rust, maar greep niet in en ging met dezelfde namen verder. Kort na rust zag hij Hamit Altintop direct dé kans op de gelijkmaker krijgen, maar de middenvelder nam teveel tijd bij de aanname en stuitte van dichtbij op Manuel Neuer. De tweede helft golfde meer op en neer, wat het duel zeker aantrekkelijker maakte.

De kans van Altintop bleek echter het enige moment te zijn waarin de Turken zich in aanvallend opzicht lieten zien. Duitsland nam de regie weer over en kreeg al snel een grote kans om uit te lopen, maar Podolski schoot van dichtbij naast de verkeerde kant van de paal. Özil liet even later zien hoe het wél moest: toen hij na een goede pass van Phillip Lahm één op één kwam te staan met Demirel, gooide de middenvelder het duel in het slot. Özil vierde zijn treffer bescheiden en zag Klose even later nog profiteren van een enorme keepersfout van Demirel.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties