Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgejoelde Boilesen: 'Mooi dat de supporters van PSV mij herinneren'

Laatste update:

PSV kwam al snel in het duel op voorsprong via Eran Zahavi en bouwde de score uit via Mario Götze, opnieuw Zahavi en de voor Ritsu Doan ingevallen Noni Madueke. Vrijdagmiddag horen de Eindhovenaren wie de tegenstander is in de kwartfinale. "Ik vond ons de eerste helft niet goed genoeg aan de bal", blikt Boilesen bij Veronica terug op het duel. "We kozen te snel voor de lange bal. Je moet durven te voetballen en dat hebben we nagelaten. Na die vroege goal weet je dat het moeilijk wordt voor ons. Uiteindelijk hadden wij gewoon onze dag niet. Dan wordt het lastig tegen een ploeg als PSV."

Boilesen heeft geen verklaring voor de gigantische inzinking van zijn ploeg. "Dat vind ik moeilijk om aan te geven", aldus de Deen. "Dat heeft met verschillende zaken te maken. We durven te weinig. Als we niet aan de bal waren stonden we niet slecht. Maar PSV kreeg te vaak de bal en dan speel je te veel op je eigen helft. Als je dan de bal krijgt is het nog tachtig meter naar de goal. Ik denk dat we nog negentig minuten hadden kunnen spelen zonder te scoren en zonder echt een kans te krijgen om te winnen. Het is meer dan verdiend dat PSV een ronde verder gaat. Het was slecht vandaag."

Voorafgaand aan het duel werd Boilesen middels gejoel en gefluit ontvangen door de PSV aanhang toen hij via het uitvak naar de kleedkamer moest. "PSV-fans zijn PSV-fans, het is wat het is", aldus Boilesen, die tussen 2011 en 2016 het shirt van Ajax droeg. "Zij hebben ongetwijfeld een mooie avond in Kopenhagen. Dat is verdiend, want zij hebben gewonnen. Ik ga niks zeggen, dit hoort bij voetbal. Het maakt me geen 'f' uit dat ze dingen roepen, dat hoort bij het voetbal. Het is alleen maar mooi dat ze mij nog een beetje herinneren."

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties