Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgekotste Neymar gaat strijd aan met fans: 'Ik heb hun steun niet nodig'

Laatste update:

Neymar had zijn zinnen tijdens de zomerse transferperiode gezet op een terugkeer naar Barcelona en herhaalde zijn vertrekwens zaterdagavond tegenover diverse Franse media. "Ik heb begrip voor de supporters en weet hoe moeilijk het voor hen is. Iedereen wist dat ik wilde vertrekken. Ik heb het uitgesproken en ik herhaal het", zo laat de Braziliaanse flankspeler optekenen.

"Ik wil niet ingaan op de details van de onderhandelingen. Iedereen weet wat zijn aandeel erin is geweest. Het is nu tijd om de bladzijde om te draaien. Ik ben speler van Paris Saint-Germain en ik zal alles op het veld geven", vervolgt Neymar. De vedette is allesbehalve onder de indruk van de ontvangst die hij zaterdag kreeg van de supporters van PSG. Neymar werd voortdurend uitgefloten en uitgescholden, vooral door de harde kern van de Franse club.

"Ik heb geen specifieke boodschap voor hen. Ik ben het gewend om uitgefloten te worden, al tijdens mijn hele carrière. Vanaf nu zal ik iedere wedstrijd ervaren als een uitwedstrijd", stelt Neymar. "Ik heb de steun van de supporters niet nodig. Ik ben bij PSG gebleven en ik zal voor deze club strijden. Het maakt niet uit hoe de supporters reageren. Uiteindelijk gaat het erom dat we de wedstrijden winnen."

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties