Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgelekt rapport geeft standpunt Man United over Solskjaer duidelijk weer

Laatste update:

Vice-voorzitter Ed Woodward, tevens verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid op Old Trafford staat nog steeds 'honderd procent achter de positieve weg die onder Solskjaer is ingeslagen', zo klinkt het. De mening van de clubleiding lijkt haaks te staan op de berichtgeving in de Engelse media. De Noorse manager van the Reds is vanwege de wisselvallige resultaten geregeld het mikpunt van kritiek. Desondanks blijven Woodward en consorten vierkant achter Solskjaer staan. De huidige verbintenis van de coach loopt nog anderhalf jaar door.

Boze Ferdinand voert 'zeer goede bron' op: 'Man United praat niet met hem'

De oud-verdediger zet een streep door een aan Manchester United gelinkte manager.Lees artikel

Met name de prestaties in de Premier League zorgen voor onvrede bij de fans van Manchester United. In de eerste zeven competitieduels van deze voetbaljaargang werd naast driemaal gewonnen ook drie keer verloren. Het levert de Engelse recordkampioen voorlopig een zeer teleurstellende veertiende plaats op. Er wordt dan ook al volop gesproken over een opvolger van de in december 2018 aangestelde Solskjaer. De momenteel clubloze Mauricio Pochettino, een jaar geleden ontslagen door Tottenham Hotspur, leek in dat kader de beste papieren te hebben.

Oud-speler Rio Ferdinand sprong eerder deze week in de bres voor de bekritiseerde Solskjaer. "Ik vind eerlik gezegd dat er respectloos met Solskjaer wordt omgegaan", zo stelde Ferdinand in een analyse op zijn eigen YouTube-kanaal. "Sommige mensen zeggen dat er al contact is geweest tussen Manchester United en Pochettino. Maar ik heb van een zeer goede bron vernomen dat daar geen enkele sprake van is. Ik kan me ook niet voorstellen dat de club zo weinig respect zou tonen richting Solskjaer. Het is volgens mij belangrijk om dat duidelijk naar voren te brengen."

Ole Gunnar Solskjaer is nog steeds de juiste manager voor Manchester United

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties