Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgevallen Frenkie de Jong houdt blessure over aan bekerduel

Laatste update:

De Jong kreeg ogenschijnlijk rust van Xavi en begon tegen Linares op de bank, maar moest na een 1-0 achterstand bij rust alsnog opdraven. De Spaanse oefenmeester bracht naast De Jong ook Gerard Piqué en Ousmane Dembélé binnen de lijnen, waarna de Catalaanse grootmacht ternauwernood een blamage wist te voorkomen. Toen de score werd rechtgetrokken via Dembélé en Ferran Jutglà werd De Jong weer naar de kant gehaald. Een spierblessure was daarvan de oorzaak, zo blijkt een dag later.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Ook Araújo kwam niet geheel ongeschonden uit de strijd. De verdediger liep twee gebroken middenhandsbeentjes op tegen de Spaanse derdeklasser. Er werd al gevreesd voor een lange absentie van de mandekker. Nieuwe tests hebben donderdag uitsluitsel gegeven over de exacte ernst van de zaak. De Uruguayaan gaat vrijdag onder het mes. Van beide spelers is niet bekend hoe lang zij exact uit de roulatie liggen. Het is de zoveelste domper voor trainer Xavi, die al met een overvolle ziekenboeg kampt.

Araújo begon woensdag in de basis bij Barcelona, maar keerde na rust niet terug op het veld. De Uruguayaans international werd gespot met een mitella in de dugout, wat de vermoedens van een lange afwezigheid aanwakkerde. De blessure is zijn tweede van het lopende seizoen: Araújo ontbrak in oktober al drie weken vanwege een hamstringkwetsuur. De stopper ontwikkelde zich vervolgens tot een belangrijke spil in het elftal van Ronald Koeman en daarna Xavi, wat zijn afwezigheid extra zuur zal maken.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties