Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgevallen Hancko nu al terug bij Feyenoord; geen spoor van Dilrosun

Laatste update:

Hancko vormt in Groningen achterin een centraal duo met Lutsharel Geertruida. Marcus Pedersen begint als rechtsback en Hartman bestrijkt de linkerflank. Laatstgenoemde begon donderdag tegen PEC en krijgt van Slot weer de voorkeur boven Marcos López. Justin Bijlow verdedigt het doel van de Rotterdammers. Mats Wieffer beleefde in het bekertoernooi nog zijn officiële basisdebuut en ook in Groningen krijgt hij het vertrouwen van zijn trainer. Het middenveld van Feyenoord wordt compleet gemaakt door Sebastian Szymanski en Orkun Kökçü.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Slot zet Alireza Jahanbakhsh na een aardig optreden tegen PEC weer op rechts en kiest in de punt van de aanval voor Danilo, afgelopen donderdag tweemaal trefzeker in de eigen Kuip. Igor Paixão moet voor gevaar zorgen aan de linkerkant. Javairô Dilrosun ontbreekt in de selectie van Feyenoord voor de uitbeurt in Groningen. De zeventienjarige Antoni Milambo zit wel op de bank.

Feyenoord kan de koppositie in de Eredivisie verstevigen bij winst in en tegen Groningen. AZ kwam op een punt dankzij de 0-2 zege op sc Heerenveen, maar Ajax liet juist dure punten liggen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-0). PSV is momenteel bezig aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en staat halverwege met 1-0 achter. De koploper kwam vorig seizoen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Trots van het Noorden. Overigens gaat Groningen op 4 maart op bezoek in De Kuip. Het duel van zondag begint om 16.45 uur, staat onder leiding van arbiter Jeroen Manschot en is live te zien bij ESPN.

Opstelling FC Groningen: Verrips; Van Gelderen, Blokzijl, Balker, Määttä; Oratmangoen, Kasanwirjo, Valente; Dankerlui, Pepi, Krüger

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Szymanski; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão

Eredivisie
FC Groningen
0 - 3
Feyenoord
Wint Feyenoord van FC Groningen?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
18
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties