Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitlatingen Zinédine Zidane vallen volledig verkeerd: 'Hij is een schande'

Laatste update:

Bale kwam niet in actie tijdens het verloren oefenduel met Bayern München (3-1), ondanks het feit Zidane gebruikmaakte van twee volledige elftallen. "Bale speelde vandaag niet, omdat de club werkt aan zijn vertrek", aldus Zidane. "Ik hoop dat het snel wordt afgerond. Het zou heel mooi zijn als het morgen (zondag, red.) lukt. Ik heb persoonlijk niets tegen hem, maar er komt een tijd waarop je beslissingen moet nemen."

"We moeten veranderingen doorvoeren. Zijn vertrek is het besluit van de trainer en van hemzelf, want hij kent zijn situatie", besloot Zidane. De uitlatingen van de oefenmeester vallen volledig verkeerd bij Barnett, die woest is op de oud-middenvelder. "Zidane is een schande. Hij toont geen enkele respect voor een speler die zoveel heeft betekend voor Real Madrid", aldus de belangenbehartiger tegenover ESPN.

Op de vraag of Bale binnenkort Real gaat verlaten, antwoordt Barnett: "We zijn ermee bezig. Als Gareth vertrekt, dan gaat dat gebeuren omdat het goed is voor Gareth, niet omdat Zidane het zo graag wil." Bale is sinds de zomer van 2013 actief voor de Spaanse grootmacht en heeft met de topclub verschillende prijzen gewonnen. De dertigjarige Welshman heeft onder meer vier keer de Champions League op zijn naam geschreven met Real. Bale ligt nog tot medio 2022 vast in Madrid.

Begrijp jij de woede van Jonathan Barnett?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
78
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties