Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitschakeling tegen PSV wordt trainer van Sevilla uiteindelijk fataal

Laatste update:

Alonso was in het verleden trainer van onder meer het Uruguayaanse Peñarol, het Mexicaanse Pachuca en het Amerikaanse Inter Miami. Bovendien was hij ruim een jaar bondscoach van Uruguay, waaronder op het WK van vorig jaar in Qatar.

Sinds begin oktober stond hij dus aan het roer bij Sevilla, maar dat dienstverband verliep uiterst moeizaam. Onder zijn leiding speelde de club veertien officiële wedstrijden. Daarvan werden er slechts twee gewonnen. Van de andere twaalf duels werden er liefst zeven verloren.

Eén van die nederlagen was in eigen huis tegen PSV in de Champions League. Sevilla gaf toen een 2-0 voorsprong helemaal weg, en verloor uiteindelijk met 2-3. Mede daardoor eindigde de club uit Zuid-Spanje met slechts twee punten als laatste in Groep B.

Zaterdag leden los Nervionenses eens kansloze thuisnederlaag tegen Getafe: 0-3. Vlak daarna was Alonso ontslagen. In de kleedkamer zou hij te horen hebben gekregen dat hij was ontslagen. Daarna stond hij de aanwezige pers ook niet meer te woord.

Sevilla staat momenteel zestiende in LaLiga, en heeft evenveel punten als nummer achttien Cádiz, dat onder de degradatiestreep staat. De Andalusiërs spelen in dit kalenderjaar nog tegen Granada en Atlético Madrid.

Alonso is alweer de derde trainer die in 2023 is ontslagen bij Sevilla. In maart werd Jorge Sampaoli voortijd weggestuurd, terwijl zijn opvolger José Luis Mendilibar begin oktober mocht vertrekken. Onder de leiding van laatstgenoemde trainer won Sevilla dit voorjaar nog wel de Europa League.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties