Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Uitspraken Frenkie de Jong hingen in kleedkamer van Getafe in ArenA'

Laatste update:

"Ik vond het echt irritant om naar te kijken. Getafe speelt niet echt om het publiek te vermaken, zal ik maar zeggen. Dus dan zit je wel gefrustreerd thuis", zei De Jong daags na de 2-0 nederlaag van Ajax in Getafe, in gesprek met de NOS. De meest verkochte sportkrant van Spanje verzekert dat Bordalás de uitspraken van de Nederlander had uitgeprint en donderdag in de kleedkamer van Getafe in de Johan Cruijff ArenA had opgehangen, om zo zijn spelers voorafgaand aan de wedstrijd tot op het bot te motiveren.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"In de voetballerij zijn er veel smaken", verzekerde Bordalás afgelopen weekeinde nog, toen hij met de uitlatingen van De Jong werd geconfronteerd."Er zijn mensen die naar het theater gaan. De een vindt de ene voorstelling prachtig, de ander juist een andere voorstelling. Ik respecteer de mening van iedereen, maar ik wil het hierbij laten." Getafe ging donderdag met 2-1 onderuit, maar dankzij de 2-0 zege in het heenduel speelt men in de achtste finales tegen Internazionale.

Getafe kreeg ook na het weerzien in Amsterdam weer veel kritiek, met name op sociale media. "We hebben drie keer op het aluminium geschoten. Een leeg doel. Een moment waarbij Jorge Molina uitgleed", somde Bordalás na afloop op. "Als dat een elftal is dat wordt beschuldigd van defensief voetbal, dan weet ik niet wat voetbal inhoudt. Een dergelijke prestatie tegen een club als Ajax verdient veel lof. Er is een doelpunt ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd, we hebben drie keer op de paal geschoten, grote kansen laten liggen. En Ajax twee doelpunten en meer niet."

-

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
7
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
42
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
91
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
28
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties