Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitstekend nieuws voor Oranje-opponent Frankrijk in aanloop naar start EK

Laatste update:

Klachten aan de knie hielden de Madrista in spe aanvankelijk aan de kant. Zijn reserverol bleek voornamelijk een keuze uit voorzorg te zijn, getuige de invalbeurt van ruim vijftien minuten.

Zowel zonder als met Mbappé binnen de lijnen wist Frankrijk geen potten te breken tegen Canada, dat enkele dagen eerder nog met 4-0 in de boot ging tegen het Nederlands elftal. Les Bleus bleven steken op een 0-0 gelijkspel.

Een uitermate teleurstellend resultaat voor de Franse sterren. Over een week speelt Frankrijk zijn eerste EK-wedstrijd tegen Oostenrijk en dus kenden de mannen van bondscoach Didier Deschamps een slechte generale.

Desondanks hielden de Fransen een positief gevoel over aan de zondagavond, met dank aan Mbappé. De aanvaller gaf na afloop van het duel aan dat het 'heel goed' gaat en nam dus alle zorgen omtrent zijn fysieke gesteldheid meteen weg.

Nederland is op vrijdag 21 juni de tegenstander van Frankrijk op het EK. Daarvoor spelen de Fransen op maandag 17 juni dus hun eerste groepsduel met Oostenrijk, terwijl de groepsfase besloten wordt met een wedstrijd tegen Polen (25 juni).

Frankrijk geldt als een van de favorieten voor de eindzege in Duitsland, terwijl Engeland mogelijk als de grootste concurrent wordt gezien.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
11
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
36
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties