Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitzinnige Mazraoui bombardeert Marokko meteen tot titelfavoriet

Laatste update:

Het lag tot kort voor de aftrap nog in het ongewisse of Mazraoui überhaupt mee zou kunnen spelen tegen België. De voormalig Ajacied viel in het eerste groepsduel met Kroatië (0-0) uit met een heupblessure. Mazraoui speelde echter de hele wedstrijd, en werd zo deelgenoot van een fraai resultaat. Hij was dan ook in jubelstemming achteraf.

"Dit gevoel is onbeschijfelijk", liet de back van Bayern München optekenen door de Arabische pers. "Voor mijzelf en voor iedereen die ons steunt. Ik ben zo blij dat we alle Marokkaanse fans blij kunnen maken. Hopelijk plaatsen we ons tegen Canada voor de achtste finale." Canada, de nummer vier in Groep F, is al uitgeschakeld; Marokko is op doelsaldo (2-0) tweede achter Kroatië (4-1).

Die tweede plek zegt in Mazraoui's optiek echter niets over de titelkansen van de Afrikanen. "Voor het WK antwoordde ik al 'Marokko' op de vraag wie hier favoriet is. Zo moet je ook het toernooi ingaan, want anders ga je niks bereiken", vindt de geboren Leiderdorper. Mazraoui is bezig aan zijn eerste mondiale eindtoernooi met zijn land. Hij kwam in 2019 al wel uit op de Afrika Cup, maar ten tijde van het WK in 2018 moest hij zijn doorbraak bij Ajax nog beleven.

Ziyech ziet België knock-outfase niet eens halen
Hakim Ziyech was niet echt onder de indruk van het spel dat de Belgen zondag vertoonden. De spelmaker van Chelsea vond Kroatië een lastigere tegenstander. "Kroatië was veel sterker, we hadden moeite om hen onder druk te zetten. Tegen de Belgen ging dat veel beter, ook doordat zij veel fouten maakten. Onze supporters gaven ons vleugels en duwden ons naar de zege", sprak Ziyech zondag.

WK
België
0 - 2
Marokko

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties