Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ulderink: 'We zullen niet de enige club zijn die het zo vergaat'

Laatste update:

"Ik wil niet natrappen, maar ik wilde niet geconfronteerd worden met een aantal zaken. Ik wilde niet met punten in mindering gaan werken en ook niet met een spelersgroep die op een gegeven moment geen salaris meer uitbetaald kreeg. Dat is nu wel gebeurd", baalt de oefenmeester in gesprek met Voetbal International.

"Het geeft ons te denken dat er in drie jaar tijd drie clubs failliet zijn gegaan", doelt hij op Haarlem en RBC Roosendaal. "Er is meer uitgegeven dan er binnenkwam. De Belastingdienst is daarom stennis gaan schoppen. AGOVV heeft de economische tijd tegen gehad en daar is slecht op geanticipeerd. Maar we zullen niet de enige club zijn die het zo vergaat. Het uitgeven van geld is geen garantie dat je ook wat terugkrijgt."

Overigens zal de KNVB de veranderingen in de stand van de Jupiler League pas op 17 januari doorvoeren, omdat dan de beroepstermijn voor AGOVV officieel is afgelopen. Zeker is wel dat De Graafschap de grootste 'winnaar' is van de ondergang van de Apeldoorners. De Graafschap verloor met 2-1 van de provinciegenoot en stijgt door het schrappen van die nederlaag twee plekken. In de strijd om het kampioenschap ziet koploper MVV Maastricht het gat met Sparta Rotterdam slinken tot vijf punten.

Denk je dat er na AGOVV nog meer profclubs gaan omvallen?

Meer nieuws

Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
5
Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties