Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Umtiti en Varane vinden dat niet fijn, met Ajax deden we dat vroeger ook'

Laatste update:

"Al zou ik Nacer Chadli verplaatsen naar de rechterkant en Yannick Carrasco laten beginnen op links. De nummer 'negen' zou ik lekker open laten. Die Franse centrale verdedigers Samuel Umtiti en Raphaël Varane vinden dat niet fijn. Met Ajax deden we dat vroeger ook", adviseert De Mos de Belgische bondscoach Roberto Martínez. De Spaanse oefenmeester kan in het duel met de Fransen geen beroep doen op Thomas Meunier, die geschorst is.

Carrasco neemt de plaats van Meunier in het elftal van de Rode Duivels in, al zal hij wel op de linkerflank starten. Chadli behoudt zo zijn basisplaats, maar verhuist naar de rechterflank. Carrasco krijgt daardoor de taak om Kylian Mbappé zoveel mogelijk af te stoppen. Verder verandert Martínez niks aan zijn basiself, waardoor ook Marouane Fellaini aan de aftrap zal staan in Sint-Petersburg.

"Ik verwacht dat België en Frankrijk redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn. Vorm van de dag, een spelhervatting of een foutje van de keeper kan beslissend zijn", voorspelt De Mos. "Hugo Lloris, de keeper van Frankrijk, valt nog weleens op een foutje te betrappen, maar hij is dit toernooi outstanding. Net als Thibaut Courtois. Ik vind hem een betere keeper."

-
Wie bereikt de finale van het WK?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
10
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
36

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties