Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unai Emery: 'Als ik moet kiezen, ga ik toch voor Hedwiges Maduro als mens'

Laatste update:

"Ik heb met hem gewerkt bij Sevilla en Valencia", wist Emery zich te herinneren. "Maduro is niet alleen een goede voetballer, maar ook een goed mens. Hij interesseert zich na zijn carrière nog steeds voor het voetbal. Ik mag de voetballer en de mens Maduro allebei, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor Maduro als mens. Omdat hij een goede persoonlijkheid heeft. Een goede voetballer of trainer ben je maar voor even, een goed mens ben je voor je hele leven." Emery wist tussen 2013 en 2016 met Sevilla drie keer beslag te leggen op de Europa League, alvorens hij bij Paris Saint-Germain aan de slag ging.

Emery reageerde met zijn uitspraken op de woorden van Maduro, die aangaf met een fijn gevoel terug te kijken op zijn tijd onder Emery. "Hij was direct heel energiek, had een duidelijk plan en een heldere visie", vertelde Maduro in gesprek met ESPN. "Hij was vaak rond zeven uur 's ochtends op de club en ging om zeven uur 's avonds naar huis. Hij was echt bezeten van het voetbal. Bij uitwedstrijden bekeek hij op de terugreis in het vliegtuig wedstrijden van de eerstvolgende tegenstander. En dan had hij niet één maar twee laptops, zodat hij twee wedstrijden tegelijk kon kijken. Toen dacht ik echt: hij is echt een werkbeest. Bezeten van het spelletje."

Maduro kreeg van Emery geregeld vrijstelling om terug te vliegen naar Nederland. "Hij was altijd een trainer die zich verdiepte in de mens. Je had ook heel veel gesprekken met hem waarbij het niet over het voetbal ging. Dan vroeg hij hoe het met mij ging en met mijn familie. Hij wist alles van iedereen. Op een gegeven moment wist hij ook dat ik een familiemens was en ben. Hij stuurde mij vaak naar Nederland terwijl de rest moest trainen. Dat legde hij dan duidelijk uit in de kleedkamer zodat iedereen het accepteerde. Zo ging hij iedereen langs en iedereen accepteerde het, omdat hij zo duidelijk was."

-
Denk jij dat Unai Emery met Villarreal de Europa League kan winnen?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties