Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet: een odd van 2.12 voor een nieuwe clean sheet-zege van Ajax!

Laatste update:

Deadline Day 2022 zal vele Ajax-supporters nog lang bijblijven. Ocampos leek voor twintig miljoen euro over te komen van Sevilla, waarna de Raad van Commissarissen hier een stokje voor stak. Uiteindelijk werd er wel groen licht gegeven voor huur met een optie tot koop. Door de komst van Odisseas Vlachodimos zette de RvC woensdagavond wel definitief een streep, ondanks dat de doelman van Benfica al persoonlijk akkoord was met Ajax en de clubs er onderling ook uit waren. Daartegenover stonden meerdere muitende Ajacieden. Edson Álvarez zag een droomtransfer naar Chelsea uiteenspatten, terwijl Mohammed Kudus de stap naar Everton wilde maken. Op het veld gaat het de Amsterdammers wel voor de wind. Ajax is na vier duels nog zonder puntverlies en won vorige week zondag met 0-2 op bezoek bij FC Utrecht.

Wint Ajax voor de derde achtereenvolgende keer met een clean sheet? De quotering hiervoor is 2.12!

SC Cambuur zal niet geheel tevreden zijn over de huidige seizoensstart. Het seizoen werd geopend met een 0-2 nederlaag in eigen huis tegen Excelsior, waarna een gelijkspel tegen FC Utrecht (0-0) en zege op Fortuna Sittard (1-4) volgden. Afgelopen zondag knokte de ploeg van trainer Henk de Jong ruim 35 minuten met een man minder voor een resultaat tegen AZ na een rode kaart voor Jamie Jacobs. In blessuretijd ging het toch nog mis toen Jordy Clasie de 0-1 tegen de touwen schoot. Er viel deze week ook positief nieuws te melden. In de persoon van Felix Mambimbi vond Cambuur een nieuwe aanvaller. De Zwitser wordt een jaar lang gehuurd van Young Boys.

Zie jij Cambuur zaterdagmiddag in de Johan Cruijff ArenA een punt pakken? Een gelijkspel is te spelen tegen een odd van 11.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Ontvan €40 aan free bets bij €10 inzet. Registreer je op Unibet.nl!

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties