Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor schot op doel van Saka tegen Liverpool!

Laatste update:

Voor Liverpool - Arsenal dit een speciale odd voor een schot op doel van Saka. De reguliere quotering is 1.70. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 2.50! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Saka behoort wekelijks tot de uitblinkers van het sterk presterende Arsenal. Vanwege ziekte begon de vleugelaanvaller vorige week tegen Leeds United (4-1 winst) overigens wel op de bank.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

De pas 21-jarige Saka kan dit seizoen uitstekende cijfers overleggen. In 39 wedstrijden in alle competities vond hij dertien keer het net en gaf hij tien assists. Mede hierdoor gaat Arsenal al het gehele seizoen aan kop in de Premier League. De vraag is of Saka ook tegen Liverpool weer beslissend kan zijn. De clash op Anfield begint zondag om 17.30 uur Nederlandse tijd.

Premier League
Liverpool
2 - 2
Arsenal
Liverpool - Arsenal

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties