Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UniBoost: een odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Ecuador!

Laatste update:

Bondscoach Louis van Gaal acht Memphis Depay nog niet fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen tegen Ecuador. De 71-jarige keuzeheer gaf op een persconferentie in aanloop naar het WK-duel aan dat de aanvaller waarschijnlijk een helft meedoet. Van Gaal wilde zijn kaarten verder nog niet opengooien. Andries Noppert hoeft na zijn uitstekende optreden tegen Senegal (2-0 winst) niet te vrezen voor zijn basisplaats. Toch zal de bondscoach één knoop moeten doorhakken. Kiest hij voor Matthijs de Ligt óf Jurriën Timber naast Virgil van Dijk en Nathan Aké?

Zie jij Oranje winnen van Ecuador? Profiteer van de UniBoost!

Ecuador doet ten faveure van grote voetballanden als Colombia en Chili voor de vierde keer mee aan het WK. Een echte sterspeler van een Europese grootmacht heeft Ecuador niet, maar de selectie heeft toch een aantal herkenbare namen. Aanvoerder Enner Valencia maakte lang furore bij Everton en West Ham United en de spits speelt nu als vaste basiskracht bij Fenerbahçe. In het eerste groepsduel met Qatar (0-2) nam hij Ecuador bij de hand door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

Denk jij dat Ecuador stunt tegen Nederland? Een Zuid-Amerikaanse zege is te spelen tegen een odd van 5.30!

Bij Ecuador zijn de ogen natuurlijk gericht op Valencia. De spits viel na zijn dubbelslag tegen Qatar uit met een verstuikte enkel, maar lijkt op tijd fit voor het duel met Oranje. Ook bij Fenerbahçe toonde hij voor de WK-onderbreking zijn goede vorm: Hij scoorde in de eerste negen competitieduels maar liefst tien keer. Cody Gakpo was tegen Senegal de gevierde man bij het Nederlands elftal. Aangezien Memphis hoogstwaarschijnlijk niet zal starten, moet
de creativiteit opnieuw van hem komen.

Zie jij Enner Valencia of Cody Gakpo vrijdag scoren? Bekijk de quoteringen!

UniBoost: odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Ecuador
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
8
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
45
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties