Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UniBoost: 100x je inzet voor jouw favoriet in de Conference League-finale!

Laatste update:

Fiorentina eindigde in de Serie A op de achtste plaats en buiten de Europese plaatsen. Het seizoen kan echter worden goedgemaakt met de eindzege in de Conference League. In de halve finale leek het mis te gaan na de 1-2 nederlaag tegen FC Basel in de heenwedstrijd. In het returnduel op Zwitserse bodem kwam toch nog alles goed dankzij een 1-3 overwinning. De bevrijdende derde treffer viel overigens pas in de 130ste minuut. Naast Roma en Internazionale is Fiorentina de derde Italiaanse club in een Europese finale.

Zie jij Fiorentina de Conference League winnen? Profiteer van de UniBoost!

West Ham United beleefde een moeizaam seizoen in de Premier League. Er waren lange tijd degradatiezorgen, al spelen The Hammers ook volgend seizoen gewoon op het hoogste niveau in Engeland. In Europa verging het de ploeg van manager David Moyes een stuk beter. Dankzij twee zeges op AZ (2-1 en 0-1) werd zelfs de finale van de Conference League gehaald. De clash met Fiorentina in Praag begint woensdagavond om 21.00 uur.

Denk jij dat West Ham United de Conference League wint? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

UEFA Europa Conference League
Fiorentina
1 - 2
West Ham United
Welke club wint de Conference League?

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
16
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
50
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties