Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unieke beelden van PSV - Ajax: 'Stop het spel! Stop het spel!'

Laatste update:

Makkelie kreeg via zijn oortje ingefluisterd dat er werd gereanimeerd op de tribune. "Iedereen zegt: 'Stop het spel! Stop het spel!", aldus de vierde man. Makkelie nam het bevel vrij snel over en besloot het duel na een half uur spelen stil te leggen.

Meer: ‘Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?’ Driessen en Verweij vellen oordeel | Veerman noemt ploeggenoot bij PSV van wie hij het meest geniet: ‘Zo makkelijk’

"Ik had in eerste instantie niet in de gaten wat er aan de hand was, maar zag wel het publiek het gebaar maken dat de wedstrijd moest worden gestopt", aldus Makkelie. "Dat is een buitengewoon mooi signaal. Zij onderkenden dat er iets ernstigs aan de hand was."

Voor Makkelie duurde het niet lang om de situatie op waarde te schatten. "Uiteraard stop je dan de wedstrijd, omdat het veel impact heeft op het publiek dat daar in de buurt zit. Het is ingrijpend om te zien. We hebben medici toen de kans gegeven om adequaat in te grijpen."

Op de beelden is verder een onderonsje te zien tussen Joey Veerman en Makkelie. De middenvelder van PSV heeft op dat moment geen flauw idee wat er aan de hand is en vermoedt dat er een bekertje op het veld ligt. "Ik dacht dat er iets naar beneden was gegooid", aldus Veerman.

Enkele minuten nadat Makkelie de wedstrijd had stilgelegd kon het duel worden hervat. Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad, sprak op X meteen over een 'staaltje eendracht dankzij medici, stewards, EHBO-mensen en alerte toeschouwers'.

Ook de door ESPN gedeelde beelden zorgen voor wederzijds respect. "Dit zijn wel echt de mooiste filmpjes van het seizoen", reageert iemand. Een ander: "Kloten wat er gebeurd is natuurlijk, maar de samenwerking en uitleg die we er nu bij krijgen is top. Hoop dat de persoon weer helemaal in orde is. Hulde voor de arbitrage, supporters, EHBO, spelers en technische staf van Ajax en PSV."

Eredivisie
PSV
5 - 2
Ajax

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties