Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Unieke beelden: Vertonghen droeg zendertje in kraker tegen Antwerp

Laatste update:

Het dragen van zendertjes is een nieuwe ontwikkeling in de voetballerij. Voor zover bekend zijn er amper clubs die gebruikmaken van de methode om fans dichter bij hun club en de spelers te brengen. Sinds vorig jaar wordt er door clubs wel sporadisch geëxperimenteerd met het gebruik van bodycams. Dit moet ervoor zorgen dat supporters het gevoel krijgen in de huid te kunnen kruipen van hun favoriete spelers. Of dit in de toekomst breder en op grote schaal ingezet gaat worden is echter nog maar de vraag.

Op de beelden die Anderlecht naar buiten heeft gebracht is onder meer te zien hoe Vertonghen zijn ploeggenoten probeert op te peppen vlak voor de aftrap. "Jongens, voel deze sfeer", schreeuwt de aanvoerder. "Dit is waarom we hier zijn. Hierom zijn we voetballers geworden. Win je eerste duel. Het maakt me niet uit hoe. Laat hen voelen dat je er bent. We gaan deze wedstrijd winnen." Voorafgaand aan het duel had hij een onderonsje met Alderweireld, de aanvoerder van Antwerp. "Klaar jongen? Strijder", waren de mooie woorden van de deze zomer in België teruggekeerde Vertonghen.

Het duel in het Lotto Park in Brussel zou uiteindelijk geen winnaar krijgen. Zowel Anderlecht als Antwerp wist niet te scoren, waardoor de brilstand op het bord bleef. Voor Calvin Stengs was een negatieve hoofdrol weggelegd. De voormalig AZ'er draaide door, sloeg een tegenstander en kreeg rood. Antwerp is de nummer drie in de Belgische competitie met dertien punten achterstand op koploper KRC Genk. Anderlecht doet het een stuk minder en moet genoegen nemen met plek elf. De dolende topclub wist tot op heden slechts 28 punten te verzamelen in 23 wedstrijden.

First Division A
Anderlecht
0 - 0
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
4
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
13
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties