Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Unieke' Iniesta begrijpt het spelletje beter: 'Heb je die ene pass gezien?'

Laatste update:

"Argentinië kijkt uit naar de confrontatie en ik hoop dat Messi op z'n best is. Dat hoop ik ook van Iniesta, aangezien hij degene is die het beste met de bal kan omgaan. Als die twee monsters op het veld staan, is plezier gegarandeerd. We gaan iets moois zien, dat is zeker", aldus Riquelme, die de twee spelers van Barcelona nog altijd ziet als de beste voetballers van dit moment.

"Dat vind ik, maar iedere andere voetbalfan ook. Messi is de beste in de wereld, Andrès begrijpt het spelletje beter. Hij is degene die alles ziet wat er op het veld gebeurt, net zoveel als de mensen in het stadion of die thuis op de bank zitten. Hij ziet exact hetzelfde… Maar om dat op het veld te doen met de bal? Geweldig! Zij zijn de twee beste spelers."

"Iniesta is uniek. Je moet wel van hem genieten. Als hij niet meer speelt, gaan we hem missen. Ik weet niet of we ooit nog zoveel geluk gaan hebben om iets soortgelijks mee te maken. Heb je die ene pass gezien die hij gaf op Rodrigo tegen Duitsland? Fabuleus. Als hij er niet meer is, zullen we zeggen: 'Weet je nog de passes die Andrès gaf?' Het is een luxe. Iedereen die van voetbal houdt, moet Andrès dankbaar zijn."

Verwacht jij dat Andrès Iniesta na dit seizoen vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
10
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
3
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
25
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties