Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Partij die Vitesse wilde overnemen haakt kort voor de deadline af

Laatste update:

Resultaat is dat de Arnhemse club geen sluitend pakket heeft kunnen aanleveren bij de licentiecommissie van de KNVB. De partij die is afgehaakt is een Amerikaanse partij, zo bevestigt algemeen directeur Edwin Reijntjes aan De Telegraaf.

Vitesse kreeg van de licentiecommissie mee om maandag voor 00:00 een sluitende begroting in te leveren bij de KNVB. Nu het niet is gelukt om een doorbraak te realiseren en tot een akkoord te komen tussen alle partijen, kan worden geconcludeerd dat dat niet is gelukt.

Wel is er nog een Nederlandse partij die bereid is te investeren in Vitesse, maar ook die partij heeft nog geen akkoord weten te bereiken met Parry.

Belangrijkste hobbel die genomen moet worden is de 14,3 miljoen euro die Parry eist van de club. De Amerikaanse zakenman was de beoogde nieuwe eigenaar, maar daar stak de KNVB een stokje voor.

Nu bekend is geworden dat Vitesse naar verluidt 'wordt gered in gedeeld eigenaarschap' - de club krijgt waarschijnlijk eigenaren uit twee verschillende landen - begeeft Parry zich in een luxepositie. De Amerikaan lijkt de druk op te gaan voeren om zoveel mogelijk geld terug te krijgen.

De vraag is nu of de licentiecommissie van de KNVB opnieuw uitstel zal verlenen of toch overgaat tot het intrekken van de proflicentie. Mocht dat laatste gebeuren, dan is het nog steeds geen einde oefening in Arnhem.

Vitesse heeft dan namelijk nog de mogelijkheid om naar de commissie van beroep te stappen, zo weet De Telegraaf. In het allerergste geval kan zelfs nog de gang worden gemaakt naar de burgerrechter.

In de tijd dat Vitesse naar een van beide bovenstaande uitwegen stapt, heeft de club ruimte om de laatste hiaten weg te werken, zo klinkt het. Het woord is nu weer aan de licentiecommissie.

Meer nieuws

Mislintat haalt Bundesliga-sensatie voor bijna 20 miljoen naar Borussia Dortmund
0
Amateur klopt Oranje-verdediger in sprint: De Ligt of toch iemand anders?
16
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde
32
Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
6
Live meepraten op het EK: Oekraïne - België
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties