Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'United bemoeilijkt onderhandelingen van Barcelona met 'belangrijke pilaar''

Laatste update:

Manchester United had afgelopen zomer al concrete belangstelling voor Dembélé. De huidige nummer twee van de Premier League wilde de 23-jarige aanvaller in eerste instantie op huurbasis overnemen van Barcelona, met een optie tot koop. Manchester United en Barcelona kwamen er echter niet uit, waardoor Dembélé in Spanje bleef. The Red Devils zijn hem echter niet uit het oog verloren, temeer omdat Dembélé dit seizoen ook steeds beter in vorm lijkt te raken. In 35 wedstrijden was de Fransman voorlopig goed voor 9 doelpunten en 4 assists.

Trainer Ronald Koeman beschouwt Dembélé volgens Sport als een 'belangrijke pilaar' in zijn elftal en wil hem dan ook graag behouden. De contractonderhandelingen verlopen echter stroef, omdat Dembélé een fors salaris verlangt en Barcelona door de financiële moeilijkheden juist moet bezuinigen. Mochten Barcelona en Dembélé er niet uitkomen, moet hij waarschijnlijk komende zomer verkocht worden. De Catalanen willen voorkomen dat hij in zijn laatste contractjaar terechtkomt en daarmee het risico vermijden dat hij in de zomer van 2022 transfervrij vertrekt.

Het is alleen geen uitgemaakte zaak dat Manchester United zich komende zomer voor Dembélé meldt. Sport schrijft dat de Engelse topclub contact heeft gehouden met de entourage van de aanvaller en twee scenario's in overweging heeft. Manchester United overweegt namelijk ook om Dembélé pas over anderhalf jaar op te pikken, als zijn contract bij Barcelona afgelopen is. Een eventueel transfervrij vertrek van Dembélé zou pijnlijk zijn voor Barcelona, aangezien hij in de zomer van 2017 nog voor maar liefst 135 miljoen euro overgenomen werd van Borussia Dortmund.

De andere beoogde contractverlengingen beloven voor Barcelona minder problemen op te leveren. De 21-jarige Mingueza - dit seizoen goed voor dertig optredens in de hoofdmacht - heeft een optie voor nog twee jaar in zijn momenteel aflopende contract. De drie jaar jongere Moriba ligt voorlopig nog een seizoen langer vast, want zijn verbintenis verloopt in de zomer van 2022.

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
8
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties