Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United boekt eerste 'back-to-back' zeges en rukt op naar beste vier

Laatste update:

Everton begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd en liet United in de openingsminuten vooral achter de bal aan rennen. De thuisploeg liet het allemaal gebeuren en trok gaandeweg de eerste helft de wedstrijd naar zich toe. Dat leidde tot halve kansjes voor Falcao en Robin van Persie, die er beiden niet in slaagden om doelman Tim Howard met het hoofd te kloppen. Eerstgenoemde, nog altijd in afwachting van zijn eerste doelpunt in de Premier League, was even daarna wederom gevaarlijk, maar mikte dit keer naast. In de 27e minuut opende Di María vervolgens de score: een voorzet van Rafael werd matig verwerkt en belandde bij Juan Mata, die de Argentijn een niet te missen schietkans bood.

Everton kroop daarna wat meer uit de schulp en ontketende zelfs een voorzichtig offensiefje richting het doel van De Gea. Het ontbrak de gasten uit Liverpool echter aan vernuft en het strijdplan van Roberto Martínez bleek vooral gebaseerd op het zo snel mogelijk vinden van de beresterke Romelu Lukaku. Dat lukte amper, al kregen the Toffees op slag van rust wel een ideale gelegenheid om met 1-1 de kleedkamers op te zoeken. Luke Shaw ging veel te wild door op Tony Hibbert, waarna scheidsrechter Kevin Friend niks ander kon doen dan de bal op de stip leggen. Leighton Baines, die nog nooit eerder miste in competitieverband, mikte echter op de vuisten van De Gea.

Echt verdiend was die gelijkmaker ook niet geweest, want het spel van Everton in het eerste bedrijf liet te wensen over. Daar kwam na de onderbreking echter verandering in. De gasten trokken met meer vastberadenheid ten strijde en kregen al na tien minuten spelen de beloning. Leighton Baines gooide de bal de zestien in en vond Steven Naismith, die van dichtbij onhoudbaar binnenkopte. United wankelde even en ontsnapte kort daarop zelfs aan een achterstand: Falcao moest eraan te pas komen om de bal na een scherp genomen hoekschop van de lijn te werken.

De Colombiaan vergrootte zijn heldenrol luttele minuten later: Di María nam van afstand het doel van Howard onder vuur, maar raakte de bal niet goed en vond El Tigre. De goalgetter handelde naar zijn instinct en plaatste zijn voet vol tegen de bal, waardoor Howard geen enkel verweer had. United kon daarna niet doordrukken, maar had ook weinig moeite om zich het zoekende Everton van het lijf te houden. Leon Osman en Bryan Oviedo waren in extremis nog wel levensgevaarlijk , maar De Gea reageerde tot twee keer toe fabelachtig en hield daarmee de schade beperkt tot één tegengoal.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Everton
Manchester United is terug in de titelrace

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
5
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties