Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United en Chelsea houden gelijke tred in eerste kraker

Laatste update:

De messen waren geslepen voor de eerste kraker van het Premier League-seizoen. Mourinho gaf herhaaldelijk aan dat hij Rooney wil kopen en op Old Trafford werd dat uitgelegd als dat the Special One de wedstrijdvoorbereiding van de opponent wilde verstoren. De man op wie alle ogen gericht stonden, Rooney, begon in de basis. De fans hoopten op een voetbalshow, maar zagen in de eerste helft weinig spectaculairs. Het eerste kansje was voor de bezoekers, maar Oscar plaatste de bal in de handen van David De Gea. United, dat drie van de laatste vier maandagwedstrijden verloor, had het betere van het spel, maar maakte het Petr Cech zelden moeilijk.

Robin van Persie, die in de laatste twaalf officiële wedstrijden voor United negen keer scoorde, ramde na een kwart wedstrijd in het zijnet. Chelsea, dat met André Schürrle als valse spits speelde, loerde op de counter, maar bij balverlies schakelde de gastheer snel om het leer terug te winnen. Rooney, die door beide supportersgroepen werd toegejuicht, kreeg na een halfuur een mogelijkheid, maar zijn inzet met links was te vriendelijk. Beide partijen speelden niet dwingend genoeg om serieuze kansen te creëren in het Theatre of Dreams. United zette in de tweede helft een tandje bij.

United voerde het tempo op en kreeg na 55 minuten een grote kans, maar Danny Welbeck profiteerde niet van het wegglijden van John Terry en besloot over. Vanaf het uur kregen de Londenaren meer grip op de wedstrijd en dat leidde tot hun eerste mogelijkheid na rust; De Gea pakte een hard afstandsschot van Gary Cahill klemvast. Even later raakte Schürrle de lat, maar er was al gefloten voor buitenspel. United beklaagde zich na ruim een uur spelen bij scheidsrechter Martin Atkinson, toen hij weigerde om de bal op de stip te leggen nadat Tom Cleverley de bal tegen de arm van Frank Lampard had geschoten.

Chelsea schreeuwde na zeventig minuten eveneens om een strafschop, maar Ashley Cole ging te gewillig naar de grond. De wedstrijd golfde meer op en neer en Mourinho hoopte met Fernando Torres, die na een uur was ingevallen voor Kevin De Bruyne, de wedstrijd te kunnen beslissen. De beste en laatste kans was echter voor hoofdrolspeler Rooney, die van afstand op de vuisten van Cech vuurde. Beide ploegen konden uiteindelijk leven met een puntendeling. Nu zal de transfersoap van Wayne Rooney waarschijnlijk zijn vervolg krijgen. Chelsea zou na dit duel een bod willen uitbrengen.

-
Wayne Rooney speelt ook na 2 september nog voor Manchester United.

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Zirkzee: 'Hij is een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
8
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties