Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-fan gearresteerd na finale FA Cup voor het dragen van een walgelijk shirt

Laatste update:

De man werd zaterdag gefotografeerd in een misselijkmakend shirt dat de spot dreef met de slachtoffers van de Hillsborough-ramp toen hij aanwezig was bij de FA Cup-finale tussen Manchester United en Manchester City. Voorafgaand aan de aftrap werd de supporter gefotografeerd terwijl hij een shirt van United droeg met het nummer 97 op de rug en de woorden not enough (niet genoeg, red.). Daarmee verwees hij naar de 97 slachtoffers die 34 jaar geleden hun leven verloren tijdens de paniekuitbraak bij de halve finale in de FA Cup van Liverpool tegen Nottingham Forest.

De foto van de man ging snel rond op sociale media en zorgde ervoor dat de politie uiteindelijk actie ondernam. Kort nadat de foto's viraal gingen, volgde een arrestatie. De politie kwam vervolgens met een verklaring op Twitter. "We zijn ons hiervan bewust en hebben proactief samengewerkt met de beveiliging van Wembley om de persoon te identificeren. Hij is gearresteerd op verdenking van het overtreden van de openbare orde en is in hechtenis genomen."

Op een uitverkocht Wembley wist Manchester City zaterdag voor de zevende keer in de geschiedenis de FA Cup te veroveren. De ploeg van manager Josep Guardiola kende een absolute droomstart tegen the Red Devils dankzij de prachtige openingstreffer van Ilkay Gündogan na dertien seconden, de snelste goal ooit gemaakt in een FA Cup-finale. Bruno Fernandes maakte vanaf de strafschopstip gelijk, waarna Gündogan, opnieuw met een volley, voor de eindstand tekende: 2-1. City speelt volgende week zaterdag de Champions League-finale tegen Internazionale en als the Citizens winnen, is de historische treble een feit. Man United was in het seizoen 1998/99 het enige Engelse team dat dat voor elkaar kreeg.

FA Cup
Manchester City
2 - 1
Manchester United

Meer nieuws

'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
'Galatasaray wil zich versterken en is van plan om toe te slaan bij Man United'
3
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
PSV passeert Ajax op ranglijst van tv-gelden Eredivisie en krijgt mooi bedrag
27
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties