Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'United grijpt mis en ziet gewilde topspits naar Barcelona verkassen'

Laatste update:

Volgens de Engelse krant informeerde de grootmacht onlangs naar de international van Frankrijk, maar United kreeg te horen dat Barcelona aan kop gaat in de race inzake het verzekeren van de diensten van Griezmann. The Independent claimt dat de medespelers van de aanvaller bij Atlético ervan uitgaan dat hij naar het Camp Nou verkast.

Barcelona zou naar verluidt gaan voldoen aan de hoogte van de ontsnappingsclausule van Griezmann bij los Colchoneros van honderd miljoen euro. United vreest dus dat de Fransman voor Barcelona gaat kiezen; de interesse van de Engelse topploeg was na afgelopen zomer echter al flink verminderd. José Mourinho zou echter nog wel azen op andere versterkingen, met name achterin.

Le10sport meldde vorige maand al dat de spits van de Spaanse topclub een mondeling akkoord met Barcelona had afgesloten. De Catalanen waren sinds de zomer veelvuldig in contact met Griezmann en de onderhandelingen zouden inmiddels in een vergevorderd stadium zitten. Het is volgens Le10sport onwaarschijnlijk dat de spits in de winterstop een transfer gaat maken.

Verwacht jij dat Antoine Griezmann na dit seizoen vertrekt bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
48
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties