Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'United hoort in onderhandelingen met Barcelona vraagprijs van 100 miljoen'

Laatste update:

Barcelona heeft de vraagprijs voor Dembélé bepaald op honderd miljoen euro. De Catalanen staan niet negatief tegenover het voorstel van Manchester United om de Fransman op huurbasis over te nemen, onder één voorwaarde: dat er een verplichte optie tot koop in de overeenkomst wordt opgenomen. Dat Barcelona bereid is om mee te werken aan een vertrek van Dembélé, heeft alles te maken met de financiële situatie van de club. Manchester United is bij een huurovereenkomst bereid om het volledige salaris van de aanvaller over te nemen.

Dembélé verdient bij Barcelona een netto jaarsalaris van zes miljoen euro, dus er zou behoorlijk wat ruimte gemaakt worden in het salarishuis als hij al dan niet tijdelijk vertrekt. De 21-voudig Frans international, die door France Football overigens ook gelinkt wordt aan Liverpool, is niet de eerste keuze van Manchester United, want the Red Devils hadden zich het liefst versterkt met Jadon Sancho. Sebastian Kehl, directeur bij diens werkgever Borussia Dortmund, benadrukt dinsdag in gesprek met Ruhr Nachrichten nog eens dat de Engelse aanvaller 'gewoon' in Duitsland zal blijven.

"Jadon heeft goed en professioneel getraind. Hij is blij dat hij kan voetballen. Natuurlijk zal hij ooit vertrekken voor een nieuwe uitdaging, maar hij is nu gelukkig bij Borussia Dortmund en wij zijn blij met hem. Hij is hier en blijft hier. Het was een belangrijk statement van de club, we hebben een bepaalde verantwoordelijkheid. Zonder Jadon is dit team slechter", stelt Kehl. Mede daardoor lijkt Manchester United nu de aandacht te hebben verlegd richting Dembélé.

Barcelona haalde Dembélé in de zomer van 2017 voor 138 miljoen euro binnen als de opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Neymar, maar de van Borussia Dortmund overgekomen aanvaller kon mede door verschillende blessures nooit helemaal aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Tot dusver speelde Dembélé 74 officiële wedstrijden voor de Catalanen, waarin hij goed was voor 19 doelpunten en 17 assists. Zijn contract bij Barcelona loopt voorlopig nog door tot medio 2022.

Is Ousmane Dembélé een aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
28
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
37
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties