Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United-legende waarschuwt Arsenal: 'Wees voorzichtig met wat je wenst'

Laatste update:

"Wat Arsenal altijd is geweest en nog steeds zou moeten zijn, is een stabiele, loyale club die managers de kans biedt over een langere periode. Dit is een kracht die je nooit zou moeten onderschatten", vertelt de Manchester United-legende aan Arsenal Fan TV. Neville maakt de vergelijking met United, dat in 2013 David Moyes aanstelde als vervanger van Sir Alex Ferguson, maar na acht maanden alweer afscheid nam van de Schotse oefenmeester. Ook diens opvolger Louis van Gaal haalde het einde van zijn termijn niet op Old Trafford.

"Ik ga hier niet lopen verkondigen dat het de verkeerde beslissingen waren, maar ik hield van het feit dat United altijd een traditieclub was die zich kenmerkte door loyaliteit en stabiliteit. Ik respecteer Arsenal om diezelfde reden. Koester die dingen, neem er geen afstand van", vervolgt Neville, die er bovendien niet van overtuigd is dat Arsenal beter af zou zijn zonder Wenger. "Hij is de afgelopen twintig jaar ongelofelijk consistent geweest. Wees voorzichtig met wat je wenst", besluit hij.

Vind jij dat Arsenal afscheid moet nemen van Arsène Wenger?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties