Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United luistert tournee op met zege op Barcelona

Laatste update:

Van Gaal begon voor het eerst in de voorbereiding met David de Gea tussen de palen. De veelbesproken Spaanse doelman werd tot nu toe vervangen door Sam Johnstone, maar mocht zich nu laten zien tegen zijn landgenoten. Hij zag hoe Rooney al na zeven minuten voor de 0-1 zorgde in het Levi's Stadium in Santa Clara. De Engelsman, die als het goed is een rol centraal voorin gaat vervullen dit seizoen, stond precies op de goede plek en kopte binnen uit een hoekschop van Ashley Young vanaf de linkerkant.

De eerste echte kans van de wedstrijd was kort tevoren nog voor Barcelona geweest. Suárez had in minuut vier al de buitenkant van de paal geraakt met een vrije schop en daarmee een eerste waarschuwing afgegeven. Nadat Rooney had toegeslagen ging de winnaar van de Champions League op jacht naar de gelijkmaker, maar het bleef redelijk in balans. Marc-André ter Stegen redde op een schot van Young, Andrés Iniesta probeerde het een keer en had bijna een assist in huis op Jordi Alba en Suárez trof kort voor rust een tweede maal de paal.

Aan het begin van de tweede helft toonde Memphis Depay zijn gretigheid. De dure zomeraankoop, die tegen San Jose Earthquakes zijn eerste (officieuze) doelpunt noteerde voor zijn nieuwe club, brak door en hield de bal goed bij zich, maar moest bij het schot zijn meerdere erkennen in Ter Stegen. Aan de overkant stichtte Ivan Rakitic gevaar met een vrije schop, die de lat scheerde en maar net over ging. Luis Enrique zag het allemaal aan en deed een paar omzettingen, maar reden voor verontrusting had de trainer niet.

Van Gaal keek intussen vast en zeker ook naar Pedro Rodríguez, in wie hij het ziet zitten en die een assist dacht te geven op Suárez. De Uruguayaan maakte het ook af, maar zijn goal werd geannuleerd wegens buitenspel. Kort daarop zorgde Van Gaal voor een bijzonder moment door de complete (!) opstelling om te gooien en elf nieuwe namen erin te zetten, met nog een half uur te spelen. De trainer had de voorbije weken al aangekondigd hoe lang hij iedereen wilde laten voetballen en hield woord, maar opvallend was het wel. Een van de nieuwkomers breidde vrijwel meteen de voorsprong uit.

Tyler Blackett zette laag voor richting de vrijstaande Jesse Lingard en die maakte het meteen af met binnenkant voet: 0-2. Barcelona gaf de strijd nog niet op en raakte nog eens de paal, maar dit keer niet via Suárez maar via Munir El Haddadi. Later werd Rakitic nog een tweede keer gevaarlijk. In blessuretijd viel aan beide kanten nog een goal: eerst werd het 1-2 door een mooie volley van Rafinha en snel daarna 1-3 door Adnan Januzaj. Barcelona komt nog twee keer in actie gedurende de International Champions Cup: over drie dagen in Maryland tegen Chelsea en op 2 augustus nog tegen Fiorentina, maar dan in Florence.

Manchester United kan intussen met vertrouwen verder werken richting het seizoen 2015/16. De Engelsen begonnen op 17 juli met een zege op Club América (0-1) en wonnen daarna van San Jose Earthquakes (1-3). De wedstrijd tegen Barcelona was nummer drie en volgende week woensdag sluit United de tournee door de Verenigde Staten af. De club neemt het dan in Chicago op tegen Frans kampioen Paris Saint-Germain, dat hard bezig is Ángel Di María in te lijven. Hij zal een dezer dagen worden overgenomen van Manchester United.

-
Denk jij dat Manchester United nog versterking nodig heeft?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties