Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United mist Van Persie geen moment en bekert verder, Shakhtar haalt uit

Laatste update:

Bayer Leverkusen - Manchester United 0-5
Manchester United vreesde het lastige uitduel in Leverkusen, maar de Duitsers konden geen moment aantonen waarom. Ondanks het gemis van Van Persie liepen de bezoekers uit Engeland namelijk zonder al te veel moeite weg. Slordig balverlies van Stefan Reinartz leidde een snelle tegenstoot van United in, die eindigde bij Antonio Valencia. Op fraai aangeven van Wayne Rooney zorgde hij bij de tweede paal voor de 0-1. Acht minuten later nam Manchester United alvast een voorsprong op de overwinning: een vrije trap van Rooney verdween via het hoofd van Emir Spahic in het doel achter Leverkusen-goalie Bernd Leno. Leverkusen stelde daar vrijwel niets tegenover.

Ook een donderspeech in de rust van Hyypiä kon die Werkself niet inspireren tot grootse daden. Sterker nog: ook in de tweede helft waren de beste kansen voor United, al was Reinartz uit het niets met een kopbal tegen de paal nog wel gevaarlijk. Het zou de laatste echt serieuze dreiging blijken van de thuisploeg. Manchester United liep in het restant van de wedstrijd namelijk nog verder weg. Eerst zorgde Jonny Evans met een frommelbal voor de 0-3, waarna Chris Smalling de stand een kwartiertje voor tijd naar 0-4 tilde. Ook die treffers werden, evenals voor rust, voorafgegaan door een assist van Rooney. Het laatste woord was aan Nani: op aangeven van Ryan Giggs zorgde hij voor de 0-5 eindstand.

Shakhtar Donetsk - Real Sociedad 4-0
Shakhtar Donetsk zocht de kleedlokalen op met een 1-0 voorsprong, maar dat had evengoed andersom kunnen zijn. De bezoekers uit Spanje toonden zich namelijk een waardig opponent voor de kampioen van Oekraïne, die er echter als enige in slaagde om voor rust het net te vinden. Na een kort genomen hoekschop stond de defensie van de Sociedad te slapen en Luiz Adriano profiteerde daar optimaal van. De Braziliaan dook op bij de eerste paal en werkte de bal tot ontzetting van doelman Claudio Bravo binnen. Liassine Cadamuro liet daarna nog wel een dot van een kans op de 1-1 liggen.

Het bleek een bijzonder dure misser. Vrijwel meteen na de hervatting gooide de thuisploeg het duel via Alex Teixeira namelijk in het slot. Inigo Martínez beoordeelde de bal volledig verkeerd, waardoor de Braziliaan alleen voor Bravo kwam te staan. Met een handig wippertje werkte hij de bal vervolgens in het doel. Real Sociedad gaf de strijd daarna min of meer op, maar moest nog wel twee tegentreffers incasseren: met een waanzinnige volley tekende Douglas Costa eerst voor de 3-0, om vlak voor tijd na een zinderende aanval ook de vierde en laatste treffer op zijn conto te schrijven.

-

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
10
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
3
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
25
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties