Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United morst punten door gemiste kansen voor rust

Laatste update:

In de eerste 45 minuten deed Manchester United eigenlijk bijna alles goed. Achterin hielden de bezoekers de rijen redelijk gesloten en voorin werden meerdere uitgespeelde kansen gecreëerd. Het probleem zat hem echter in de afronding, of het uitstekende werk van Hugo Lloris: Robin van Persie, Radamel Falcao, Wayne Rooney en Ashley Young kregen stuk voor stuk een of meer uitgelezen mogelijkheden om de 0-1 op het scorebord te zetten, terwijl Juan Mata uit een vrije trap de paal raakte. Ook de rebound, die bijna in het doel viel, bleek niet aan de aanvallers van United besteed.

Tottenham Hotspur liet zich zo nu en dan wel zien en was ook een aantal keren dreigend. Met name via Andros Townsend, die rond de twintig minuten een paar keer gevaarlijk doorkwam. Eerst slaagde de buitenspeler er net niet in om Harry Kane te bedienen waardoor David De Gea net kon ingrijpen, en een paar minuten later belandde zijn harde schuiver in de handen van de Spaanse goalie. Spelmaker Christian Eriksen slaagde er echter niet in om het spel naar zich toe te trekken, waarmee United in een vroeg stadium veel Londens gevaar wist te voorkomen.

Ondanks het aardige spel besloot Van Gaal om in de rust te wisselen en Antonio Valencia op te offeren ten faveure van Rafael. Het was echter Mauricio Pochettino die de belangrijkste wijzigingen aanbracht: de coach van the Spurs droeg zijn elftal op om vroeger druk te zetten, waarmee zijn elftal de opbouw van United verstoorde en Lloris zich lang niet zo veel hoefde in te spannen als voor rust. De Franse doelman zag nog wel hoe Mata en Van Persie uit kansrijke positie over mikten, maar tot uitgespeelde kansen kwamen de bezoekers niet meer.

Ook De Gea hoefde zich nog steeds niet echt druk te maken. De doelman werd halverwege het tweede bedrijf van afstand getest door de bedrijvige Townsend, wiens inzet echter recht op de goalie af kwam. Illustratief voor de aanvallende onmacht van Tottenham was dat de beste kans op naam kwam van een verdediger. Federico Fazio zette goed door na een afgeslagen vrije trap en kon vrij uithalen, maar ook daar had De Gea goed het oog in. In de slotfase was ook Ryan Mason nog gevaarlijk, maar hij schoot uit kansrijke positie druistig over.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties