Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United neemt Rooney niet mee naar De Kuip

Laatste update:

Rooney had een basisplaats in de eerste vier competitieduels van het seizoen en werd in de eerste drie wedstrijden kort voor het einde naar de kant gehaald. Mourinho denkt dat United ook zonder de aanvoerder kan winnen in De Kuip en laat hem achterwege. Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba leggen de reis wel af, al is het nog de vraag of de twee sterren aan spelen zullen toekomen.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Behalve Rooney ontbreken er nog vijf man die in de regel wel tot de wedstrijdselectie van United behoren: Antonio Valencia, Phil Jones, Henrikh Mkhitaryan, Jesse Lingard en Luke Shaw blijven ook allemaal thuis. Eerder deze week werd al duidelijk dat de wedstrijd in Rotterdam een bliksembezoek zal zijn voor Manchester United. De club arriveert pas woensdagavond, traint niet in De Kuip en zit anderhalf uur na de wedstrijd weer in het vliegtuig naar huis.

UEFA Europa League
Feyenoord
1 - 0
Manchester United
Denk je dat Manchester United de wedstrijd iets te licht opvat?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
4
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties