Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United ontvangt 84 miljoen en geeft 56 miljoen uit

Laatste update:

De toekomst van Marc Bartra ligt mogelijk in de Italiaanse Serie A. De verdediger van Real Betis wordt begeerd door AS Roma, al moeten de Romeinen een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro voor hem neerleggen. (Sky Italia)

Romelu Lukaku is het met Internazionale eens geworden over een weeksalaris van 200.000 euro. Manchester United staat ook open voor een vertrek, daar i Nerazzurri 84 miljoen euro op tafel gaan leggen. (The Sun)

Ondertussen zitten the Red Devils zelf ook niet stil. Met Crystal Palace is een akkoord bereikt over een transfersom van 56 miljoen euro voor Aaron Wan-Bissaka, terwijl David Brooks van Bournemouth tevens in het vizier is. (The Sun)

De vraagprijs van Manchester United voor Paul Pogba is momenteel te hoog voor Juventus. De kampioen van Italië is bereid om Douglas Costa de omgekeerde weg te laten bewandelen om de transfersom omlaag te krijgen. (Calciomercato)

Atalanta is de laatste gegadigde in de strijd om Seko Fofana. De Ivoriaanse middenvelder van Udinese werd eerder gelinkt aan AC Milan en Torino en moet circa veertien miljoen euro gaan kosten. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
2
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
51
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
16
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties