Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United-spits zorgt met retweet voor meer speculaties over toekomst

Laatste update:

Sky Sports bracht een artikel met Carlos Vela, die zei dat Hernández na zal moeten denken over zijn toekomst, als hij niet meer aan spelen toekomt bij United. De aanvaller van United (ploeggenoot van Vela bij de Mexicaanse ploeg) besloot de tweet met de link naar dit artikel te retweeten. Dit zal door de 2,5 miljoen volgers van Hernández op Twitter gezien worden als een teken dat de aanvaller inderdaad twijfelt over zijn toekomst op Old Trafford.

De 25-jarige Hernández is bezig aan zijn vierde seizoen bij United en was als invaller al heel vaak belangrijk voor de regerend landskampioen. De aanvaller is er echter nooit in geslaagd om een vaste basisplaats te veroveren en David Moyes liet hem dit seizoen pas een keer beginnen in een competitiewedstrijd. Hernández speelde tot dusver 81 competitiewedstrijden voor United en wist daarin 34 keer te scoren.

Javier Hernández moet vertrekken bij Manchester United

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties