Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United veegt voor rust de vloer aan met landskampioen

Laatste update:

In de eerste twintig minuten had Manchester United een overwicht op het veld, maar wist het dat niet om te zetten in klinkende munt. Leicester City noteerde één mogelijkheid, maar daarbij schoot Robert Huth huizenhoog over het doel van David de Gea. Daarna brak United, dat zonder Wayne Rooney begon aan de wedstrijd, los en walste het tot aan de rust keihard over de regerend kampioen heen. Uit een hoekschop die wegdraaide van het doel van Ron-Robert Zieler sprong Smalling hoog op en knikte hij de bal via de doelman raak.

Drie minuten later stond het bijna 2-0 na een snelle uitbraak waarbij Zlatan Ibrahimovic de bal aan Rashford gaf, maar het was te lastig voor de aanvaller om het af te maken. Ook een volgende kans ging niet raak, maar de aanval was wel schitterend: na een lob van Pogba nam Ibrahimovic de bal op de borst aan en pegelde hij snoeihard nét over. Nadat Zieler nog een schot van afstand van Pogba onschadelijk had gemaakt was er geen houden meer aan en liep de thuisclub ten overstaan van dik 75.000 fans in zes minuten tijd uit naar liefst 4-0.

Eerst maakte Mata op uiterst fraaie wijze de 2-0, na een aanval die hij zelf opzette en waarbij hij Pogba en Jesse Lingard gebruikte als tussenstations. Amper bekomen van de schrik kreeg Leicester ook de derde om de oren van Rashford, die het afmaakte na een voorzet van Mata uit een corner van Blind. Diezelfde Blind was ook betrokken bij de 4-0: weer was zijn hoekschop vanaf links goed en ditmaal kopte Pogba hard en zuiver de bal binnen. De Fransman maakte zo zijn eerste doelpunt ooit in dienst van United.

In de rust greep verliezend trainer Claudio Ranieri in en haalde hij Riyad Mahrez en Jamie Vardy, toch niet de minsten van het stel, naar de kant. Andy King en Demarai Gray losten de twee af en laatstgenoemde gaf na een kwartier spelen in de tweede helft zijn visitekaartje af. Van buiten de zestien meter dribbelde hij Lingard voorbij om vervolgens prachtig de bal in de rechter bovenhoek te jagen: 4-1. Een aansluitingstreffer was het nog lang niet, maar het gaf Leicester en de meegereisde fans tenminste weer wat hoop.

Diezelfde Gray maakte jacht op een tweede doelpunt en was er dicht bij met opnieuw een prachtig draaiend schot van afstand, maar De Gea zette er tijdig de hand tegenaan en voorkwam daarmee de 4-2. De dominantie van United uit de eerste helft keerde niet terug, ook niet toen José Mourinho nog besloot Rooney mee te laten spelen in de laatste tien minuten op Old Trafford. De ster van United loste Rashford af, maar droeg niets meer bij aan de ruime zege.

-
Moet Wayne Rooney de komende duels weer bankzitter zijn bij Manchester United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties