Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'United wachtte lang zodat privé-jet Van Gaal naar Portugal kon vliegen'

Laatste update:

Het lokale dagblad stelt dat Manchester United graag wilde dat Van Gaal het land al uit was bij bekendmaking van het nieuws. Om de zaken te bespoedigen regelde de club dat er een privé-vliegtuig klaarstond op Manchester Airport, om Van Gaal mee te nemen naar zijn vakantiehuis in Portugal. Zodra het ontslag officieel afgewikkeld was en alle handtekeningen waren gezet reed men de coach naar het vliegveld en vloog hij weg met een privé-piloot.

De komende dagen of weken kan Van Gaal gebruiken om bij te komen in de Algarve. In de uren naar het officiële communiqué van de club werd bekend dat de Nederlandse trainer ontzettend schrok van het definitieve nieuws van Ed Woodward en consorten. Van Gaal vond het jammer dat er niet eens één officiële waarschuwing was gegeven vanuit de clubleiding, dat het echt beter moest en dat hij anders op straat zou komen te staan.

Het extra wrange is bovendien dat Van Gaal gaandeweg het seizoen 2015/16 aanbood te vertrekken. In december verloor United drie competitieduels op een rij: Bournemouth, Norwich City en Stoke City waren allemaal te sterk. Van Gaal zou toen hebben aangegeven dat hij zijn taak terug wilde geven aan het bestuur, indien men van mening was dat hij niet de aangewezen persoon was om de zaak op de rit te krijgen. De leiding weigerde echter en hield vast aan zijn coach.

Door het ontslag en het regelen van een privé-vliegtuig is het vertrek van de trainer nu echter toch flink in de papieren gelopen. Van Gaal kreeg een ontslagpremie mee ter waarde van één jaarsalaris een 6,5 miljoen euro en de club nam dus ook de kosten van zijn aftocht naar Portugal op zich. De verwachting is dat United woensdag of donderdag naar buiten treedt met de bekendmaking van de opvolger van Van Gaal: José Mourinho.

Had Manchester United het ontslag van Louis van Gaal in december moeten aanvaarden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
3
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
4
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties