Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax-target Jonathan Ikoné imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'

Laatste update:

Ajax is naarstig op zoek naar een nieuwe vleugelspits, bij voorkeur voor de rechterkant van de aanval. De linksbenige Ikoné lijkt daarvoor een geschikte optie.

Ikoné zal waarschijnlijk te duur zijn voor Ajax om direct te kunnen kopen. In januari 2022 maakte Fiorentina nog een bedrag van vijftien miljoen euro over aan Lille OSC om de inmiddels 26-jarige aanvaller over te nemen.

Het ligt daardoor meer voor de hand dat Ajax inzet op een huurovereenkomst. Kersverse trainer Francesco Farioli zit momenteel dun in de rechtsbuitens. Carlos Forbs lijkt na een dramatisch debuutseizoen te mogen vertrekken, terwijl Steven Berghuis in eerste instantie wordt gezien als nummer 10.

Willem Haak, journalist bij Southfields, is een kenner van het Italiaanse voetbal en hij is nog niet bepaald overtuigd van Ikoné. "Ik gun het niemand om 34 of meer wedstrijden naar de Jonathan Ikone van Fiorentina te kijken. Buitenspeler is in Italië vreselijk geweest. Veel te vrijblijvend en nooit efficiënt", schrijft hij op X.

"Als je wil blijven uitblinken in vrijblijvendheid is het een goede aanwinst. Neemt niet weg dat in de Eredivisie in principe iedereen kan slagen", plaatst de journalist als kanttekening.

Journalist Wesley Victor Mak volgt het Italiaanse voetbal ook op de voet. Hij stipt eveneens aan dat Ikoné in zijn drie seizoenen bij Fiorentina nog niet heeft weten te overtuigen. "115 wedstrijden, 12 goals, 10 assists. Na een uitstekende tijd bij Lille viel zijn periode in Italië behoorlijk tegen."

Ikoné komt uit de jeugd van Paris Saint-Germain, waarvoor hij zeven officiële duels speelde. In het shirt van zijn vorige werkgever Lille OSC kwam de vleugelaanvaller in 3,5 jaar tijd tot 150 officiële duels. Daarin noteerde hij 16 goals en 27 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen
0
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
12
Programma, uitslagen en standen van het EK: achtste finales van start
8
'Dani de Wit kan na vertrek bij AZ tekenen in twee topcompetities'
9
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
1
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië en Colombia winnen
8

Meer sportnieuws

Reacties