Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United zwaait aankoop van 50 miljoen na een jaar uit

Laatste update:

West Ham United lijkt naast de komst van Aleksandar Mitrovic te grijpen. De Servische aanvaller, afgelopen seizoen met Fulham gedegradeerd uit de Premier League, is namelijk hard op weg naar Real Betis. (Daily Mirror)

Het dienstverband van Fred bij Manchester United blijft mogelijk beperkt tot slechts één seizoen. AS Roma wil de Braziliaanse middenvelder graag uit zijn sportieve lijden op Old Trafford verlossen. (The Sun)

Aston Villa zal flink in de buidel moeten tasten voor de komst van Kalvin Phillips. De middenvelder mag namelijk niet voor minder dan zestien miljoen euro vertrekken bij Leeds United. (Daily Mirror)

Arsenal gaat zich bij Saint-Étienne melden als Laurent Koscielny aankomende zomer vertrekt. De Londenaren zijn van plan om een bod van ongeveer dertig miljoen euro uit te brengen op William Saliba. (Daily Star)

Internazionale gaat Arsenal aftroeven in de strijd om de handtekening van Valentino Lazaro. De Italianen lijken met een bod van achttien miljoen euro op de creatieveling van Hertha BSC beet te hebben. (Daily Record)

Denk jij dat Fred in de zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
2
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties